Kapcsolat

Kapcsolat & Árajánlatkérés

Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal! Minden ajánlatkérést bizalmasan kezelünk. Árak bruttó árak 0%    ajanlatkeres(@)prendesign.hu

  Hozzájárulok az adataim felhasználására a kapcsolatfelvétel,árajánlat megtételéig!

  céges weblap készítés
  modern webáruház készítés - profi webáruház készítés

  Hogyan zajlik a megbízás? 

  01.Megbízási szerződés - Specifikáció lista
  Ha mindent sikeresen átbeszéltünk az elfogadott árajánlat alapján megírjuk a megbízási szerződést ami tartalmazza az igényeit listába szedve a rendszer működési elveit hogy semmi ne maradjon ki.A megbízást 25-50% os fizetéssel tudjuk megkezdeni ennek számláját az aláírt szerződés utána küldünk. Az összeg beérkezte után kezdődik a munka.
  02.Weboldal,webáruház tervezés és tartalom feltöltés
  Második lépésben igényeit, kéréseit és a mi letisztult irányvonalukat ötvözve megkezdődik a weboldal kinézetének megtervezése. Még a munka zajlik, Önt sem hagyjuk unatkozni! Közben Ön már össze tudja készíteni a szöveges és képi tartalmakat amit a weboldalába – webáruházába szeretne. Webáruház készítés esetén pedig a jelenlegi jogszabályoknak megfelelően segítünk milyen engedélyekre, és szükséges dokumentumokat kell addig megkérnie. A design folyamatról látványtervek is készülnek majd az elkészült aloldalakat átbeszéljük, és javítjuk ízlése elgondolása szerint, vagy elmagyarázzuk miért nem jó az a megoldás amit szeretne. Természetesen Ön mondja ki a végszót a kinézettel kapcsolatban mi csak tanácsot adunk több mint 8 éves tapasztalatainkra hagyatkozva!
  03.Elkészült weboldal tesztelése és oktatás
  Az elkészült projektet teszteljük majd ha esetleg még van kérése a tartalmat illetőleg ezt közösen gyakorlásképpen feltöltjük módosítjuk. Az oktatás online történik vagy kérhető személyesen is megállapodás kérdése. Az oldalhoz 1-6 hónap javítási garancia tartozik. A karbantartási díjban pedig szerepel a folyamatos segítségnyújtás és telefonos támogatás. Így Ön soha nem lesz egyedül ráutalva ha valamit elfejtene az oktatáson, velünk biztonságban tudhatja elkészült weboldalát és segítünk a szerkesztésben. Az oktatás után pedig küldjük a végszámlát. Ön pedig elkezdheti reklámozni elkészült weboldalát webáruházát! Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a megbízással kapcsolatban kérem keressen minket bizalommal!