Webáruház készítés és webshop készítés

Igényes & letisztult,könnyen kezelhető és felhasználóbarát, modern webáruházat szeretnél?

webáruház készítés - Pren Design
Webshop készítés
Webshop készítés

Nézd meg előző munkáinkat!

Próbáld ki webáruházainkat! Amennyibe te is a egyszerű és könnyen kezelhető webáruházat szeretnél. Akkor ne keress tovább!

Gazdaságos
Webáruház készítés
280 termékes profi webáruház egyben céges weboldal is
540.000 / Ft-tól (Bruttó 0%)
Tökéletes választás azoknak akik ki szeretnék próbálni magukat, termékeiket egyben szeretnék hogy céges weboldaluk webáruházuk is legyen megfizethető áron magas minőségben!
  • Legjobb választás induló vállalkozásoknak
  • Céges weboldal + webáruház 3 hónap garanciával és segítség támogatással
  • Minden funkciót megkapsz amit a nagy csomag is tartalmaz!
Kapcsolat
Legtöbbször megrendelt
Webáruház készítés
KORLÁTLAN termékfeltöltés lehetőség és egyben céges weboldal
880.000 / Ft-tól (Bruttó 0%)
Korlátlan csomagunkban a céges weboldal mellett egy korlátlan termékszámos profi korszerű webáruházat adunk,korlátlan aloldal létrehozással. Webáruház felújításon gondolkozóknak és közép vállalkozásoknak a legjobb és leggazdaságosabb megoldás rengeteg marketing funkcióval!
  • Legyen profi webáruházad, rengeteg hasznos funkcióval, 3 hónap garanciával.
  • Több mint 100 marketing eszköz, automatizált termék feltöltéssel
  • 80.000 Ft értékű ajándékok, és +1 hónap Google Ads kampány tervezés
Kérj egyedi ajánlatot!
weboldal készítés - Pren Design - webfejlesztők
Profi webshop és webáruház fejlesztés készítés

Webáruház készítés – Pren Design

Legyen Ön is részese a Magyar e-kereskedelemnek! A piacág évről évről növekedik és egyre többen vásárolnak webáruházakból, adja el termékeit, szolgáltatásait az interneten könnyedén, minimális befektetéssel és érjen el több százezer ember!  

Kinek érdemes webáruházat nyitnia?

Biztosan sok probléma van vele nem? Biztosak vagyunk hogy ezek a kérdéssorok foglalkoztatják Önt. Először is gondoljuk végig milyen terméket vagy szolgáltatást szeretnénk értékesíteni az interneten,ha megvan az ötlet onnantól egy lépés a siker! Webáruház készítés árainkat úgy alakítottuk ki hogy akár egyéni vállalkozás,kisvállalkozások is kipróbálhassák magukat a piacon, komoly befektetés és ráfordítás nélkül. Ha egy boltot nyitunk fizetünk kell rengeteg mindent! Egy webáruház esetén akár egyedül egymagunk is helyettesíthetünk sok munkaerő igényes folyamatot és meglévő vállalkozáshoz is párhuzamosan végezhető.

Ha pedig már nagyobb tétetekben több ezer termékes webáruházat szeretnénk nyitni, nem probléma számunkra. Büszkén mondhatjuk hogy több nagykereskedés rendszerét mi dolgoztuk ki. Válassza akár a kisebb csomagot akár a korlátlan termékest mindkettő esetben a rendszer ugyan az, csak a termékszám van limitálva! Mobilbarát webáruház és egyben keresőoptimalizált + rengeteg funkció amit kicsit görgetve megtalálsz.

Minden esetben segítjük Önt az aktuális webáruház törvény szerint üzemeltetni tanácsokat adni webáruházának zökkenőmentes futtatásában.

Önnek nem kell aggódnia hogy sok probléma van vele hiszen az első termék készletet mi töltjük fel 100 termékig kézzel vagy kész terméktáblázatból robotizálva, utána pedig a 3 órás oktatás és karbantartási díj szavatolja azt hogy bármi probléma merülne fel, mi ott állunk Ön mellett és támogatjuk akár távsegítségben akár telefonon. A webáruházát rendszer szinten pedig mi tartjuk karban. Önnek csak a rendelésekkel kell foglalkoznia. Igény szerint webáruház marketingben is tudunk segíteni.

Webáruház készítés áraink cégbemutató weboldallal már 540.000 Ft-tól az Öné lehet.

Ebben az árban 1 negatívum van. Összes 280 db különböző terméket értékesíthet. A 280 db termékben a termék színei méretei korlátlan beállíthatóságúak.

Ha pedig korlátlan több mint 465.000 db terméket elbíró rendszerre vágyik az pedig 880.000 Ft-tól. Minden esetben ár bruttó ár 0% AAM A rendszer bármikor tovább fejleszthető kiegészíthető. Ahogy minden cég egyedi úgy az Ön igényei is változhatnak és ehhez a webáruházát is úgy készítjük el hogy tovább írható legyen. Ezeket a megbízásokat külön díjazásban beszéljük meg árak bonyolultságtól függően.

Amit elvárhat webáruházától: Magunkból ki indulva az egyszerű, de nagyszerűség elvét valljuk. Így számunkra elsődleges a szép és letisztult webáruházon kívül hogy gondolkodás nélkül tudják a vásárlók kezelni és vásárolni. Így az impulzív vásárlási igényeket is ki tudjuk szolgálni. És a vásárlók vásárlási élményét is növelni tudjuk hogy nincs bosszankodás hogy nem találja a szállítási módot vagy a termék leírásait garanciákat. Ez az elv a mobilos vásárlásoknál is mivel nagyon nagy százalékban fog majd a vásárlások része érkezni ezért itt is külön hangsúly van a könnyű felhasználóbarát webáruház kialakítására.

Minden webáruházunk belső statisztikai és logisztikai rendszerrel és terméknyilvántartással is rendelkezik így a készleteit bolt esetén kettő félre is bonthatja, a webáruháza pedig mint egy jó kolléga jelez ha valami kifogyóban van, de nem felejti el ha egy termék akciója lejárt és vissza árazza automatán a normál árra. A webáruház teljes tudásáról lent soroljuk fel.

Ha pedig kérdése van keressen minket bizalommal! Ne feledje az Ön sikere a mi sikerünk! 

WordPress webáruház készítés

Webáruház karbantartás és keresőoptimalizálás WordPress

Webáruház készítés és webshop készítés árajánlat

Webáruház készítés áraink tájékoztató jellegűek kisebb vagy épp nagyobb komplex termékszámos webáruház esetén egyedi árat biztosítunk.

Egyedi webáruház készítés

Szeretne egyedi webáruházat készíteni, amely tökéletesen illeszkedik az Ön igényeihez?

Mondja el nekünk, mire van szüksége, és mi összeállítunk Önnek egy személyre szabott csomagot!

További szolgáltatásaink:

Egyedi webáruház-tervezés és fejlesztés
Webáruház felújítás és korszerűsítés
Woocommerce webáruház javítás karbantartás

Egyedi termék összeállító és webáruház fejlesztés megoldások igényeidre tervezve.

Webáruház készítés WordPress

WordPress webáruház fejlesztőre van szükséged?Vagy épp van már webáruházad de nem vagy vele megelégedve? Mondj el kéréseidet és a lehető leggyorsabban elküldjük webáruház fejlesztés árajánlatunkat.

Webáruház tervezés csomagok jó áron

A webáruház webdesign tervezése közben mindig a legújabb trendek szerint készítjük szorosan összehangolva a kéréseiddel és figyelembe véve a évek alatt összegyűjt tapasztalatainkat hogy olyan webáruházat készítsünk neked ami veled dolgozik a vásárlóknak pedig élmény az egyszerű átlátható rendelés!

Webáruház fejlesztő cégek,vállalkozók 
WordPress webshop WooCommerce webáruház fejlesztés
Mobilbarát webáruház tervezés