Webshop felújítás árak - Webáruház készítés ár

Nézd meg előző munkáinkat!

Próbáld ki webáruházainkat! Amennyibe te is a egyszerű és könnyen kezelhető webáruházat szeretnél. Akkor ne keress tovább!
Kérj egyedi árajánlatot.

Webshop készítés
Webshop készítés

Tipp
Weboldal készítés micro webáruházzal
Legyen egyszere cégbemutató weboldala és webáruháza 170 db termékkel
2-3 hét174.000 / Ft (0%AAM)
2:1 ben! Nagyszerű választás ha korlátlan aloldal(menüpont)-os céges weboldalra van szükséged és elegendő a 170 db termék feltöltés lehetősége! Teljes értékű webáruház limitált termékelhelyezéssel. Próbáld ki magad az internetes kereskedelemben elérhető áron!
  • TÖKÉLETES választás ha igényes cégbemutató weboldalra egyben webáruházra is szüksége van elérhető áron!
Webáruház készítés
Korlátok nélkül akár 5.000 termékig. Online PayPal bankkártyás fizetéssel
4-6 hét399.000 / Ft (0%AAM)
XLS termék feltöltés korlátlan aloldal és rengeteg alapfunkció, tökéletes választás, ha megfizethető és profi webáruházra van szükséged! Most ajándék 1500 MB tárhely 1 évig és Adwords Kupon
  • Ajándék 1500 MB tárhely és Adwords Kupon
Egyedi árajánlatot kérek!
Ajánlatkérés weboldal készítés - Webshop készítés

Webshop készítés árak

Webáruház indítás új webshop készítés

Mond el igényeid és a lehető legjobb ár és értékarányban igyekszünk elkészíteni modern webáruházadat a lehető legtöbb marketing eszközzel ami segíti az eladásaid mutatóját kiakasztani legyen akár szó pár termékről vagy több ezer termékről. Segítünk elindítani webáruházadat, vagy a meglévő webáruházadat felújítani korszerűsíteni.

*

*

*

Webáruház készítés – Pren Design

Legyen Ön is részese a Magyar e-kereskedelemnek! A piacág évről évről növekedik és egyre többen vásárolnak webáruházakból, adja el termékeit, szolgáltatásait az interneten könnyedén, minimális befektetéssel és érjen el több százezer ember!  

Kinek érdemes webáruházat nyitnia?

Biztosan sok probléma van vele nem? Biztosak vagyunk hogy ezek a kérdéssorok foglalkoztatják Önt. Először is gondoljuk végig milyen terméket vagy szolgáltatást szeretnénk értékesíteni az interneten,ha megvan az ötlet onnantól egy lépés a siker! Webáruház készítés árainkat úgy alakítottuk ki hogy akár egyéni vállalkozás,kisvállalkozások is kipróbálhassák magukat a piacon, komoly befektetés és ráfordítás nélkül. Ha egy boltot nyitunk fizetünk kell rengeteg mindent! Egy webáruház esetén akár egyedül egymagunk is helyettesíthetünk sok munkaerő igényes folyamatot és meglévő vállalkozáshoz is párhuzamosan végezhető.

Ha pedig már nagyobb tétetekben több ezer termékes webáruházat szeretnénk nyitni, nem probléma számunkra. Büszkén mondhatjuk hogy több nagykereskedés rendszerét mi dolgoztuk ki. Válassza akár a kisebb csomagot akár a korlátlan termékest mindkettő esetben a rendszer ugyan az, csak a termékszám van limitálva! Mobilbarát webáruház és egyben keresőoptimalizált + rengeteg funkció amit kicsit görgetve megtalálsz.

Minden esetben segítjük Önt az aktuális webáruház törvény szerint üzemeltetni tanácsokat adni webáruházának zökkenőmentes futtatásában.

Önnek nem kell aggódnia hogy sok probléma van vele hiszen az első termék készletet mi töltjük fel, utána pedig a 3 órás oktatás és karbantartási díj szavatolja azt hogy bármi probléma merülne fel, mi ott állunk Ön mellett és támogatjuk akár távsegítségben akár telefonon. A webáruházát rendszer szinten pedig mi tartjuk karban. Önnek csak a rendelésekkel és a marketinggel beszerzéssel kell foglalkoznia.

Minden másra ott vagyunk mi! Webáruház készítés – cégbemutató weboldallal már 174.000 Ft ért az Öné lehet.

Ebben az árban 1 negatívum van. Összes 170 db terméket értékesíthet. A 170 db termékben a termék színei méretei korlátlan beállíthatóságúak.

Ha pedig korlátlan több mint 5.000 db terméket elbíró rendszerre vágyik az pedig 399.000 Ft. Minden esetben ár bruttó ár 0% AAM (KATA) A rendszer bármikor tovább fejleszthető kiegészíthető. Ahogy minden cég egyedi úgy az Ön igényei is változhatnak és ehhez a webáruházát is úgy készítjük el hogy tovább írható legyen. Ezeket a megbízásokat külön díjazásban beszéljük meg árak bonyolultságtól függőek.

Amit elvárhat webáruházától: Magunkból ki indulva az egyszerű, de nagyszerűség elvét valljuk. Így számunkra elsődleges a szép és letisztult webáruházon kívül hogy gondolkodás nélkül tudják a vásárlók kezelni és vásárolni. Így az impulzív vásárlási igényeket is ki tudjuk szolgálni. És a vásárlók vásárlási élményét is növelni tudjuk hogy nincs bosszankodás hogy nem találja a szállítási módot vagy a termék leírásait garanciákat. Ez az elv a mobilos vásárlásoknál is mivel nagyon nagy százalékban fog majd a vásárlások része érkezni ezért itt is külön hangsúly van a könnyű felhasználóbarát webáruház kialakítására.

Minden webáruházunk belső statisztikai és logisztikai rendszerrel és terméknyilvántartással is rendelkezik így a készleteit bolt esetén kettő félre is bonthatja, a webáruháza pedig mint egy jó kolléga jelez ha valami kifogyóban van, de nem felejti el ha egy termék akciója lejárt és vissza árazza automatán a normál árra. A webáruház teljes tudásáról lent soroljuk fel.

Ha pedig kérdése van keressen minket bizalommal! Ne feledje az Ön sikere a mi sikerünk! Tőlünk amit elvárhat!

Maximális odafigyelés, ügyfélközpontú cégszemlélet, barátságos, türelmes ügyfélszolgálat és ne érezze magát kellemetlenül hogy nem ért az informatikához vagy az internetnek ehhez a részéhez, hiszen azért keresett minket! Várjuk bizalommal ajánlatkérést!

 
webshop készítés és google kupon