weboldal készítés - Honlap készítés - Pren Design

Weboldal készítés ajánlatok a legjobb áron! Honlap készítés támogatások kisvállalkozóknak.

Céges weboldalra vagy webáruház nyitáson gondolkozol? Mond el igényeidet vagy ad meg a keretösszeged és összeállítjuk egyedi árajánlatod.

Weboldal javítás és karbantartás – WordPress webáruház karbantartás 

Minden karbantartási árunk magába foglalja a biztonsági mentések készítését, folyamatos távsegítség szolgáltatást, ha elfelejtenéd a weboldal szerkesztésének bizonyos lépéseit vagy telefonon is segítünk ha kérdésed merülne fel. Folyamatos biztonsági frissítéseket és WordPress alaprendszer verziószám követést és a hozzá tartozó rendszerek frissítését és biztonsági beállításokat, 24 órás reagálási és javítási garanciát (Ha nem reagálunk a problémára 24 órán belül akkor 1 hónapot ajándékba adunk).  Ha nálunk készítteted weboldalad vagy webáruházad a szolgáltatás a megbízásban írt garancia letelte után 3 hónapig javasolt. Miért is javasolt? 3 hónap az a időszak még a ügyfelek biztonságosan az oktatást követően is magabiztosan kezdik a rendszert használni és ez a szolgáltatás támasz biztonságot nyújt neked abban ha valamit elfelejtesz, elrontasz tudj kérdezni és nem kell aggódnod a probléma miatt. A szolgáltatás 3 hónapos prepaid (előrefizetés) időszakokra kérhető és lemondható,megújítható. Egyedi hosszabb időszakokra egyedi kedvezményes árakat biztosítunk,weboldal karbantartás havidíja a weboldal vagy webáruházad bonyolultságától függően változnak. Átlagos áraink 6.990 Ft-tól 125.000 Ft-ig. /hónap. Bruttó 0%

Weboldal,webáruház javítás 35.000  Ft / megkezdett óra (szolgáltatás igénybevétele nélküli munkadíj). Garancia minden megbízásra 1-3 hónap.